Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Висећа Светлост

Prometheus ILight

Висећа Светлост Пројекат биљежи тренутак у којем је Прометеј украо знање од Богова како би га могао подијелити с човјечанством. Дизајниран је да служи као заштитна шкољка. Светлост из сфере је топла јер је само делић. Коцка представља извор, саме Богове и опремљена је траком ЛЕД-ова, који стварају хладну светлост, границу између два нивоа постојања и перцепције.

Име пројекта : Prometheus ILight, Име дизајнера : Ionut Sur, Име клијента : Ionut Sur.

Prometheus ILight Висећа Светлост

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.