Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет За Кафу

Relax

Сет За Кафу Примарна сврха сета је подстицање неговања односа. Циљ му је вратити вјековну традицију заједничког испијања кафе у данашњи брзи свијет. Ансамбл индустријског бетона и њежног порцулана ствара необичан контраст и различите текстуре се истичу једна другој. Сврха скупа за јачање односа манифестује се у комплементарним формама предмета. Будући да шољице не могу самостално стајати, само када се поставе у заједнички пладањ, сет за кафу наговара људе да разговарају једни са другима док пију кафу.

Име пројекта : Relax, Име дизајнера : Rebeka Pakozdi, Име клијента : Pakozdi.

Relax Сет За Кафу

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.