Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет За Кафу

Relax

Сет За Кафу Примарна сврха сета је подстицање неговања односа. Циљ му је вратити вјековну традицију заједничког испијања кафе у данашњи брзи свијет. Ансамбл индустријског бетона и њежног порцулана ствара необичан контраст и различите текстуре се истичу једна другој. Сврха скупа за јачање односа манифестује се у комплементарним формама предмета. Будући да шољице не могу самостално стајати, само када се поставе у заједнички пладањ, сет за кафу наговара људе да разговарају једни са другима док пију кафу.

Име пројекта : Relax, Име дизајнера : Rebeka Pakozdi, Име клијента : Pakozdi.

Relax Сет За Кафу

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.