Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сет За Кафу

Relax

Сет За Кафу Примарна сврха сета је подстицање неговања односа. Циљ му је вратити вјековну традицију заједничког испијања кафе у данашњи брзи свијет. Ансамбл индустријског бетона и њежног порцулана ствара необичан контраст и различите текстуре се истичу једна другој. Сврха скупа за јачање односа манифестује се у комплементарним формама предмета. Будући да шољице не могу самостално стајати, само када се поставе у заједнички пладањ, сет за кафу наговара људе да разговарају једни са другима док пију кафу.

Име пројекта : Relax, Име дизајнера : Rebeka Pakozdi, Име клијента : Pakozdi.

Relax Сет За Кафу

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.