Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Логотипа

Buckets of Love

Дизајн Логотипа Дизајн за социјално предузеће у Пхном Пенху (Алма Цафе) које помаже потребитима кроз кампању Буцкетс оф Лове. Донацијом мале суме, потребним сељанима којима је потребан донирају се канте у којима се налази храна, уље, потрепштине. Поделите дар љубави. Идеја је овде била једноставна, а носила је канте пуне графичких срца која приказују љубав. Представљајући то како се излива, означава туширање потребитих добро потребном љубављу. Кашика носи осмех лице које осветљава не само пријемник, већ и пошиљаоца. Мали гест љубави иде дуг пут.

Име пројекта : Buckets of Love, Име дизајнера : Lawrens Tan, Име клијента : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Дизајн Логотипа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.