Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Логотипа

Buckets of Love

Дизајн Логотипа Дизајн за социјално предузеће у Пхном Пенху (Алма Цафе) које помаже потребитима кроз кампању Буцкетс оф Лове. Донацијом мале суме, потребним сељанима којима је потребан донирају се канте у којима се налази храна, уље, потрепштине. Поделите дар љубави. Идеја је овде била једноставна, а носила је канте пуне графичких срца која приказују љубав. Представљајући то како се излива, означава туширање потребитих добро потребном љубављу. Кашика носи осмех лице које осветљава не само пријемник, већ и пошиљаоца. Мали гест љубави иде дуг пут.

Име пројекта : Buckets of Love, Име дизајнера : Lawrens Tan, Име клијента : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Дизајн Логотипа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.