Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Логотипа

Buckets of Love

Дизајн Логотипа Дизајн за социјално предузеће у Пхном Пенху (Алма Цафе) које помаже потребитима кроз кампању Буцкетс оф Лове. Донацијом мале суме, потребним сељанима којима је потребан донирају се канте у којима се налази храна, уље, потрепштине. Поделите дар љубави. Идеја је овде била једноставна, а носила је канте пуне графичких срца која приказују љубав. Представљајући то како се излива, означава туширање потребитих добро потребном љубављу. Кашика носи осмех лице које осветљава не само пријемник, већ и пошиљаоца. Мали гест љубави иде дуг пут.

Име пројекта : Buckets of Love, Име дизајнера : Lawrens Tan, Име клијента : Alma Café (Phnom Penh).

Buckets of Love Дизајн Логотипа

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.