Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Кућиште За Преносне Батерије

Parallel

Кућиште За Преносне Батерије Као и иПхоне 5, Параллел је спреман да потрошаче осјети супер батеријом од 2.500мАх - то је пуних 1.7Кс више животног века. Ово је изузетно погодно за потрошаче који су увек у покрету и у потпуности користе могућности иПхоне-а. Параллел је одвојива батерија са комплементарним тврдим поликарбонатним кућиштем. Прикључите се када је потребно више енергије. Извадите да олакшате тежину. Ергономско је дизајниран да се добро уклапа у ваше руке. Уз уграђени громобрански кабл и 5 боја које одговарају заштитном кућишту, дели исту дужину као и иПхоне 5.

Сто Са Подесивим Столом

Dining table and beyond

Сто Са Подесивим Столом Ова таблица има могућност прилагођавања њене површине различитим облицима, материјалима, текстурама и бојама. Супротно уобичајеном столу, чија плоча стола служи као фиксна површина прибора за сервирање (тањири, тањири за сервирање, итд.), Компоненте овог стола делују и као површина и као прибор за послуживање. Ови додаци могу бити састављени у компонентама различитог облика и величине, зависно од потребних потреба за ручавање. Овај јединствени и иновативни дизајн претвара традиционални трпезаријски стол у динамично средишње место непрекидним преуређивањем закривљених додатака.

Хипер Аутомобил

Shayton Equilibrium

Хипер Аутомобил Равнотежа Схаитон представља чисти хедонизам, перверзију на четири точка, апстрактни концепт за већину људи и остварење снова за неколико срећника. Представља крајње задовољство, нову перцепцију преласка са једне тачке на другу, где циљ није толико битан као искуство. Схаитон је постављен да открије границе материјалних могућности, да тестира нове алтернативне зелене погоне и материјале који би могли побољшати перформансе, уз очување родовника хипер-аутомобила. Фаза која слиједи је проналажење инвеститора и претварање Схаитон-ове равнотеже у стварност.

Стол Који Се Може Претворити У Кревет

1,6 S.M. OF LIFE

Стол Који Се Може Претворити У Кревет Главни концепт био је коментарисати чињеницу да се наши животи смањују како би се уклопили у скучени простор наше канцеларије. На крају сам схватио да свака цивилизација може имати веома различиту перцепцију ствари у зависности од свог друштвеног контекста. На пример, овај би стол могао да се користи за сиесту или за неколико сати сна ноћу у оне дане када се неко бори да испуни рокове. Пројект је добио име по димензијама прототипа (2,00 метра и 0,80 метра ширине = 1,6 цм) и чињеници да рад непрестано заузима све више простора у нашем животу.

Биометријски Приступни Уређај За Откључавање Врата

Biometric Facilities Access Camera

Биометријски Приступни Уређај За Откључавање Врата Биометријски уређај уграђен у зидове или киоске који снима ирис и цело лице, а затим упућује на базу података да би одредио корисничке привилегије. Омогућује приступ откључавањем врата или пријављивањем корисника. Уграђене су функције за повратне информације корисника ради једноставног самоодређивања. Светла невидљиво осветљавају око, а постоји и блиц због слабог осветљења. Предња страна има 2 пластична дела који омогућавају дуо-тоне боје. Мањи део привлачи око ситним детаљима. Облик поједностављује 13 компоненти окренуте према напријед у естетскији производ. Служи за корпоративно, индустријско и домаће тржиште.

Сензорна Славина

miscea KITCHEN

Сензорна Славина КУХИЊСКИ систем мисцеа је прва кухињска славина за дозирање без течности на више додирних течности. Комбиновањем 2 дозатора и славине у јединствени систем и једноставан за употребу, елиминише потребу за посебним дозаторима око кухињског радног простора. Славина је потпуно без додира и ради максималне хигијене руку и смањује ширење штетних бактерија. У систему се могу користити различити висококвалитетни и ефикасни сапуни, детерџенти и дезинфекциона средства. Одликује се најбржом и најпоузданијом сензорском технологијом доступном на тржишту за прецизне перформансе.