Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Логотип

Kaleido Mall

Логотип Тржни центар Калеидо пружа бројне просторе за забаву, укључујући тржни центар, пешачку улицу и пешачку стазу. Дизајнери су у овом дизајну користили узорке калеидоскопа, са лабавим, обојеним предметима попут перлица или шљунка. Калеидоскоп је изведен из старогрчког καλος (лепота, лепота) и ειδος (оно што се види). Због тога различити обрасци одражавају различите услуге. Обрасци се стално мењају, показујући да Малл настоји да изненади и очара посетиоце.

Комода

Black Labyrinth

Комода Црни лавиринт Ецкхарда Бегера за АртеНемус је вертикални комода са 15 ладица које црпе своју инспирацију из азијских медицинских ормара и Баухаус стила. Његов мрачни архитектонски изглед оживио је светлим расветним бојама са три жаришта која се огледају у структури. Концепт и механизам вертикалних фиока са ротирајућим одељком дају комаду његов интригантан изглед. Конструкција дрвета прекривена је црним обојеним фурниром док је подметач израђен у пламеном јавору. Фурнир је подмазан да би се постигао сатенски слој.

Урбане Скулптуре

Santander World

Урбане Скулптуре Сантандер Ворлд је јавни уметнички догађај који обухвата групу скулптура које славе уметност и обавија град Сантандер (Шпанија) у припреми за Светско првенство у једрењу Сантандер 2014. Скулптуре су високе 4,2 метра, израђене су од челичног лима и свака од њих. од њих раде различити визуелни уметници. Сваки од комада концептуално представља културу једног од 5 континената. Значење је представљати љубав и поштовање културне различитости као оруђа за мир, кроз очи различитих уметника, и показати да друштво различитост поздравља отвореним рукама.

Постер

Chirming

Постер Кад је Соок био млад, на планини је угледала лепу птицу, али птица је брзо одлетела, иза себе је оставила само звук. Подигла је поглед према небу да пронађе птицу, али све што је могла видети биле су гране дрвећа и шума. Птица је стално пјевала, али није имала појма гдје је то. Од малих ногу птица су јој биле гране дрвета и велика шума. То је искуство натерало да визуализује звук птица попут шуме. Звук птица опушта ум и тело. Ово јој је привукло пажњу, па је то комбиновала са мандалом, која визуелно представља исцељивање и медитацију.

Каталог

Classical Raya

Каталог Једна ствар о Хари Раиу - то је да безвремене Раиа песме прошлости још увек остају близу срца људи све до данас. Који је бољи начин да се то уради него са темом 'Класична Раиа'? Како би се створила суштина ове теме, каталог поклона поклона дизајниран је тако да подсећа на стари винилни албум. Наш циљ је био: 1. Направити посебан дизајн, а не странице сачињене од визуелних производа и њихових цена. 2. Стварање нивоа захвалности за класичну музику и традиционалну уметност. 3. Изнеси дух Хари Раиа.

Интерактивна Уметничка Инсталација

Pulse Pavilion

Интерактивна Уметничка Инсталација Пулсе Павилион је интерактивна инсталација која уједињује светлост, боје, покрет и звук у мулти-сензорном доживљају. Са спољашње стране то је једноставна црна кутија, али улазећи у њу, уроњена је у илузију да лед светла, пулсирајући звук и живахна графика стварају заједно. Шарени изложбени идентитет креиран је у духу павиљона, користећи графику са унутрашњости павиљона и прилагођени фонт.